Yhteisön idea ja toiminta

Luomme toimivaa vertaistuki- ja palveluyhteisöä yli 55-vuotiaille myönteisten kokemusten tueksi työmarkkinoilla. Otetaan positiivinen ote rekrytointiprosesseihin, tehdään tunteen purkua, tarjotaan palveluita, kuullaan kokemusasiantuntijuutta. Puhutellaan asiantuntijoita, haastetaan yrityksiä ja viranomaisia,

Viedään keskeinen viesti yhteiskuntaan: meitä tarvitaan työmarkkinoilla! Tavoitteena on vallitsevan tarinan kääntäminen kokonaan uuteen suuntaan. Mediassa on näet lähes viikoittain kirjoituksia yli 55-vuotiaiden työnhaun vaikeuksista tai asiantuntijoiden kirjoituksia siitä, että yhteiskunnallisten asenteiden olisi tässä asiassa rajusti muututtava. Käännetään tarina myönteiseksi. On olemassa mahdollisuuksia! Tilanteen on muututtava! Meissä ei ole mitään vikaa! Tästä se lähtee!

Toimimme haastatteluin, tuomalla sivustolle sopivia palveluja, tietoa työntekemisen vaihtoehdoista ja muita olennaisia teemoja. Työkyvyn kysymykset ja eläkkeellä työskentelyn ideat olisivat niin ikään tärkeitä. Myös järjestöt, seurakunnat, vapaaehtoistyö, opiskelun mahdollisuudet.

Tahdomme muuttaa asenteita: työnantajien asenteet ovat 50 vuotta myöhässä: yli 55-vuotiaat eivät ole samanlaisia kuin yli 55-vuotiaat 50 vuotta sitten. Kolmas ikä, elinikäinen oppiminen, uudet näköalat ovat päivän sana.

Aloitamme blogikirjoituksin. Jos oikein onnistuttaisiin, koko konkariasian uudelleen ajatteleminen voisi olla työeläkehtiöiden mm. työvoimaviranomaisten ja muiden työmarkkinatoimijoiden intresseissä. Sopiva verkosto olisi näin aloitteemme vahva tuki. Yhteistyökumppaneita hankittaisiin jatkuvasti

Tietty tunteiden ja turhautumisen kokemuksen purkaminen ja niiden käsittely positiivisella tavalla tuottaisi uskoakseni poikkeuksellisia goodwill-arvoja ja monipuolisia mainehyötyjä. Luotaisiin valoisia näköaloja! Hauskuus, vahvat asiantuntemus, kiinnostava journalistiikka ja yllättävyys olisivat sivuston vahvuuksia.

Yhteiskunnallinen tilaus on suuri. Tule mukaan, lähetä meille tekstisi tai soita!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *